at wendy’s

veel gesteldE vragen

Dolgraag een sessie boeken, maar je hebt nog een vraag? Kijk hieronder of jouw vraag erbij staat of stuur een bericht.

over onze sessies

Meer dan twee personen kan ook. Mail je persoonlijke wensen via het vragenformulier op deze pagina.

Het 78Color System® gaat uit van 6 kleurkarakteristieken in de vorm van regenboogkragen. Door deze karakteristieken steeds met elkaar te vergelijken is er uiteindelijk een van de 78(!) combinaties van de zes karakteristieken die het beste bij jouw huid, haar en ogen past. Voortaan is winkelen een stuk eenvoudiger met je persoonlijke kleurenkaartje op zak.

De make-up van Skin Color Cosmetics® is te koop bij At Wendy’s. Mail via het vragenformulier op deze pagina wat je graag wilt aanschaffen. Of bel me voor advies.

Het dragen van de juiste kleuren vormt de basis van ‘er stalend uitzien’. Met kleur kan bovendien aandacht worden getrokken of juist verlegd. Stijlen gaat eenvoudiger als de juiste kleuren bekend zijn.

Bij een ‘gewone’ kleuranalyse wordt uitgebreid gekeken naar wat kleuren met je doen. Ook wordt de hoeveelheid kleur- en licht-/donkercontrast vastgesteld en welke kleur sieraden je het meeste flatteren.

Parkeren kan eenvoudig in parkeergarage Zaailand (Zaailand 5, 8911 BL Leeuwarden) of parkeergarage Oldehove (Oldehoofsterkerkhof 3, 8911 DM Leeuwarden). Beide op een afstand van 250-350 meter tot At Wendy’s.

Cadeaubonnen zijn mogelijk vanaf €25,-. Mail je wensen via het vragenformulier op deze pagina.

Ja. Op verzoek is dit mogelijk. Mail je wensen via het vragenformulier op deze pagina.

Het voordeel van een kleuranalyse op basis van het 78Color System® is de gedetailleerdheid van het systeem. Waar het 4- en 12-seizoenensysteem ophouden gaat het 78Color System® een stap verder.

Je kunt contant of met pinpas betalen.

geen antwoord op je vraag? stuur een bericht

Ben je klaar voor je mooiste jij? Boek nu een sessie