Minerale make-up, geen masker op je huid

Bij Skin Color Cosmetics® is de KLEUR van je huid het uitgangspunt van de perfecte make-up match. Het accent ligt dus op KLEUR. Skin Color Cosmetics® heeft een speciaal instrument ontwikkeld om de huidskleur te bepalen, zodat voor iedere klant een perfect palet aan make-up kleuren beschikbaar is op basis van een huidskleuranalyse. Wendy van At Wendy’s is Skin Color Specialist.

de make-up die perfect matcht met jouw unieke huidskleur

Skin Color Cosmetics® is een minerale make-up die volledig vegan is en niet op dieren getest. Van de 46 foundationpoeders is er altijd een die naadloos aansluit bij de kleur van jouw huid. Doordat de poeder zich mengt met jouw eigen huidoliën ontstaat er een mooie matte glans. De juiste blushes, wenkbrauwpoeders en oogschaduwkleuren maken de make-up perfect passend bij jouw gezicht. De make-up is te koop bij At Wendy’s. Dus geen gezoek meer in een winkel naar de juiste kleuren. Ze liggen op een presenteerblaadje voor je klaar.

  • minerale make-up
  • perfecte match met jouw huidskleur
  • tezamen met een kleuranalyse de perfecte make-up in het verlengde van de kleuren van je kleding
  • betaalbaar

Bij een kleuranalyse kijken we naar de ondertoon van de huid. Bij het bepalen van de juiste foundationkleur kijken we juist naar de perfecte match met de kleur van de huid zoals we die waarnemen. Doordat de minerale foundationpoeder zich vermengt met je eigen huidoliën voel je niets van de make-up. Geen masker op je huid en geen verschil in kleur daar waar de foundation stopt.

Een make-up advies kun je los boeken, maar ook tezamen met een kleuranalyse. Voor een make-up advies betaal je € 25,00. Wil je eerst een kleuranalyse, dan betaal je voor het make-up advies € 15,00.

Stap voor stap wordt de make-up aangebracht en uitgelegd hoe je dat het beste doet. Zodat je thuis precies weet hoe je er stralend uit kunt zien.

Vergelijkbare berichten