78color system®, een zeer gedetailleerd kleuradvies

Bij At Wendy’s maken we gebruik van het 78color system®, dat is ontwikkeld door Regien Strategier. Hierbij gaan we uit van 6 kleurkarakteristieken die van nature een grote of kleine(re) rol spelen in jouw uiterlijk.

Kleuranalyse met behulp van kleurenkragen

Bij elke kleurkarakteristiek (koel, warm, licht, donker, helder en/of gedempt) hoort een kleurenkraag. Door de kleurenkragen steeds met elkaar te vergelijken komen we uiteindelijk bij een van de 78(!) kleurenkaartjes die het beste bij jouw huid, ogen en haar past. Zo’n kleurenkaartje in creditcardformaat krijg je mee naar huis, zodat je voortaan bij het winkelen altijd jouw unieke kleurenpalet op zak hebt.

niet alleen kleuren, ook contrasten en sieraden spelen een rol

Met effen doeken kijken we welk kleurcontrast jou het mooiste staat en hoe hoog het contrast in lichte en donkere kleuren kan zijn, zodat er optimale harmonie ontstaat met jouw uitstraling. Sieraden zijn vaak de kers op de taart in je totale verschijning. Wel zo fijn als die kleuren en mate van glans ook optimaal overeenkomen met de uitstraling van jouw huid, ogen en haar. Ook dit onderdeel nemen we mee in een kleuranalyse.

Kleuren zijn heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat jij jezelf fijn voelt in de kleuren die je draagt. Na een kleuranalyse weet je welke kleuren het beste in je naar voren halen. Je zult je zelfverzekerder voelen, sterker en daardoor meer zichtbaar worden. 

Van 1 keer investeren in een persoonlijke kleuranalyse heb je de rest van je leven plezier. Geen miskopen meer (ook wel zo duurzaam) en alles in je kast kun je met elkaar combineren. De inhoud van je kledingkast is niet langer onderhevig aan een trend, maar jij bent het zelf. Uniek.

Vergelijkbare berichten