Sterk staan in je eigen stijl

Jouw kledingstijl zegt iets over jezelf. Kleding is emotie wordt ook wel gezegd. Daarom is het fijn om ’s ochtends iets aan te trekken waarbij je voelt dat het klopt met jouw stemming op dat moment.

Je hebt vaak een voorkeur voor een bepaalde stijl, maar juist de beïnvloeding van andere stijlen die je aanspreken, maakt het jouw unieke stijl. Houd je van klassieke kleding maar mag er ook een dosis humor bij of juist iets meer uitdagends? Meer kennis over je eigen stijl helpt je bij het kiezen van kleding waar jij blij van wordt. En hoe dichter je stijl staat bij wie je innerlijk bent, hoe krachtiger en zelfverzekerder je je voelt. Dan klopt je uiterlijk met je innerlijk en andersom.

Het gaat er niet om welke maat je draagt, maar hoe de verhoudingen zijn.

Een figuuranalyse is onderdeel van een stijlanalyse. We kijken goed naar de verhoudingen van jouw lichaam. Daarbij gaat het niet om welke maat je draagt, maar hoe de verhoudingen zijn tussen alle delen van je lichaam. Heb je lange benen of juist een lang bovenlichaam. Heb je brede schouders of een lange nek. Welke lengte rok staat je het beste of welke vorm broek? Beter een trui met een v-hals of een ronde hals? Welke belijning brengt jouw lichaam mooi in balans?